Nøtteskall

Jeg er en norsk advokat som jobber bredt, men jeg jobber for det meste med offentlig forvaltning, strafferett og kontraktsrett for privatpersoner, og mer generell gründerjuss / SMB-juss / kontraktsrett for virksomheter. Jeg er utdannet jurist fra 2006, og har en MBA fra 2020. Jeg har bakgrunn som ungdomspolitiker, og var generalsekretær i Fremskrittspartiets Ungdom i 1998-199, samt har hatt en del mindre folkevalgte verv. Jeg har engasjert meg i frivillig arbeid og foreningsarbeid, blant annet som testleder i Oslo Mensa og i det rådgivende styret i Better Living Initiatives i Uganda/USA. Jeg er gift med psykolog Kristin, og har barn med henne.

Utdanning

I 2006 ble jeg uteksaminert Candidatus Juris fra Universitetet i Oslo. Cand. jur var den ‘gamle’ juristgraden i Norge, som i dag er erstattet med LLM-graden. Jeg har faglig fordypning i skatterett for privatpersoner og virksomheter, MVA, selskapsrett og trygderett, og skrev en spesialoppgave (tilsvarende masteroppgave i dag) om arveavgift.

I 2020 ble jeg uteksaminert Master of Business Administration fra Nord Universitet. En MBA-utdannelse er en utdannelse innen bedriftsarministrasjon, med fokus på organisasjonsteori, markedsføring, økonomi og ledelse. Jeg skrev en masteroppgave om advokatbransjens møte med kunstig intelligens.

Erfaring

fsfdsfd

Lenker

Kontaktinformasjon

Det er enklest å nå meg på epost. Send en kort epost til acc@legalis.no hvor du skriver hva du lurer på eller trenger hjelp med, så svarer jeg deg så raskt jeg kan. Det er gratis å sende meg en epost, du betaler ingenting før vi eventuelt har inngått et advokatoppdrag. Jeg kan også nås på telefon 45727529.